Progovorio Nizam Jamaković, čovjek koji je prijetio Dodiku: Da mu se izvinem? Nikad! Smatram ga šatorskim pjevačem…

Prijetnja ili revolt… Šta je rekao, zašto je zvao i da li se kaje? Ima li namjetru da se nakon svega izvine Miloradu Dodiku?

U političkom magazinu “Mreža” FTV-a ekskluzivno je objavljen razgovor sa osobom koja je osumnjičena za telefonske prijetnje Miloradu Dodiku.

Prijetnja ili revolt… Šta je rekao, zašto je zvao i da li se kaje? Ima li namjetru da se nakon svega izvine Miloradu Dodiku?

Bila su to pitanja na koja je odgovarao čovjek koji se zove Nizam Jamaković i koji je identifikovan kao “nepoznata osoba” koja je prijetila predsjedavajućem Predsjedništva BiH.

– Nisam rekao da ću ih sve zapaliti, nego sam rekao da mu zastavu treba zabiti u debelo meso… Da, naravno da sam nazvao u Predsjedništvo BiH. A šta treba, da šutim? Koliko godina treba da šutimo. Kao maloljetan sam branio svoju državu, i šta treba sada, da šutim? Da čitav život šutim?, rekao je, između ostalog Jamaković.

Šta je sve rekao Jamaković i kako je opravdao svoj postupak te šta je sve poručio putem Federalne televizije, poslušajte u prilogu FTV-a.

Prijetnja ili revolt?

Ekskluzivni razgovor s osobom koja je osumnjičena za telefonske prijetnje Miloradu Dodiku. Šta je rekao, zašto je zvao i da li se kaje?Videoprilog magazina #Mreža: www.federalna.ba/bhs/vijest/259689/17122018

Gepostet von federalna.ba am Montag, 17. Dezember 2018

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

Loading...