ŽENA NASTRADALOG MIRSADA KERIĆA OTKRILA: Nije trebalo da nastupa te noći sa Šabanom, otac mu je DANIMA U KOMI! (FOTO)

Muzičar Mirsad Kerić, koji je izgubio život nakon jezive saobraćajne nesreće u kojoj je stradao i legendarni pevač Šaban Šaulić, sahranjen je danas na groblju u Ofenbahu. Porodice Šaulić i Kerić izjavile su saučešće jedna drugoj nakon smrti svojih najmiliji.

Mirsad je dugi niz godina bio Šabanov prijatelj i saradnik, a kobnog jutra našao se za volanom automobila u koji se na auto-putu u Nemačkoj zakucao vozač koji je bio pod dejstvom alkohola.


Kerić i Šaulić družili su se gotovo dvadeset godina, a Šaban je imao veliko poverenje u Mirsada tokom njihovog prijateljstva. Njih dvojica zajedno su išli na svaki nastup. Ružica Kerić, Mirsadova supruga, otkrila je da njen muž nije trebalo da ide tada na nastup sa Šabanom posle kog su nastradali.Prema njenim rečima Mirsad je tada planirao da ode u posetu ocu u bolnicu koji je danima u komi. Međutim, Šaban ga je zamolio da krenu zajedno i bude sa njim u Nemačkoj.

Mirsad nije trebalo da ovog vikenda ide na nastup, već u Kobenc jer mu je otac u komi već deset dana. Međutim, Šaban ga je zamolio da ide s njim na nastup, samo je njemu verovao. Nažalost, posle koncerta se desio taj strašni udes – rekla je Ružica.

Ljubav prema muzici povezivala je Mirsada i Šabana, a supruga je otkrila i da su se svi u porodici nadali da će Kerić preživeti ovu nesreću. Mirsad je bio i klavijaturista, a povremeno je nastupao sa Šaulićem na nastupima u Nemačkoj.

Pink.rs

Back to top button