UMORNE STE OD SVEGA: EVO SAVJETA ZA VAS

U žurbi svakodnevice sve manje vremena imamo samo za sebe, a rijetko kad da možemo isplanirati dnevni look, jer obično slobodno vrijeme koristimo za odmor ili pak spavanje. Kako biste sebi olakšale modnu pripremu preporučujemo vam da pročitate savjete u nastavku.

Pronađite modnu inspiraciju

Važno je imati realističnu inspiraciju, koja će biti nešto što je moguće postići. Ikone stila ponekad mogu imati upečatljiv, ali i teško izvediv stil pa vam preporučamo da se ugledate na zvijezde koje su poznate po kombiniranju klasičnih modnih dodataka u svoj svakodnevni stil poput onog Victorije Beckham.
https://www.instagram.com/p/Bt_mI_JAGtl/?utm_source=ig_embed
Fokusirajte se na komade koji čine osnovu vaše garderobe

U ormaru uvijek ostavite must-have klasične komade kao što su dobar kroj traperica, bijelu košulju ili fini džemper u blizini dosega za ona jutra kad ne znate kud bi sa sobom. Za ona baš, baš lijena jutra zapamtite da s crnom nikad ne možete pogriješiti. Zapamtite da vam ugodan par cipela može spasiti dan.
https://www.instagram.com/p/BuWXs6jH7Bu/?utm_source=ig_embed
Zaokružite look

Kosu uvijek možete zavezati u rep ili punđu koju možete poduprijeti ukosnicama. Neuredne punđe su ionako u modi pa zašto to i ne iskoristiti, a ukosince možda i neće puno pomoći, ali će vam dati osjećaj kontrole čak i onim danima koji su sasvim bez nje.
https://www.instagram.com/p/BuXUSFRA0gR/?utm_source=ig_embed
www.azra.ba

Back to top button