KAKO JE REAL NAPRAVIO ISTORIJSKU GREŠKU I OSTAO BEZ 900.000.000 EVRA! Čuvena španska Marka objavila je komentar sa kojim se danas slaže CEO FUDBALSKI SVET!

Foto: Profimedia

Ugledna španska Marka objavila je zanimljiv tekst posvećen fantastičnom Kristijanu Ronaldu.

Fudbaleri Juventusa napravili su sinoć veliki preokret u Torinu i pobedom nad madridskim Atletikom sa 3:0 (1:0) obezbedili plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

Apsolutni junak bio je fantastični Krstijano Ronaldo sa tri gola, glavom u 37. i 48, kao i u 86. minutu iz penala, i tako nadoknadio dva gola zaostatka iz Madrida.

Novinar španske “Marke” Hesus Sančez sjajnim komentarom odao je priznanje Portugalcu. Naime, u ovom listu osvanuo je tekst “Ronaldo vredi milijardu”.

Hesus se pita kako je moguće da je Real Madrid takvog igrača pustio za samo 100 miliona evra.

“Da, glupo je poricati… Bilo je turbulencija tih devet godina, bilo je momenata povuci – potegni. Odnos je narušen. I najstrpljiviji otac se umori od razmažene dece. Finale u Kijevu je je bilo presudno, Ronaldo je nakon 13. osvojene titule Reala izrazio želju za odlaskom. Odnosi su bili narušeni. Ali… Real nikada nije smeo da pusti Ronalda da ode, bio je igrač sa važećim ugovorom, najbolji strelac u istoriji kluba i tvorac poslednja četiri titule prvaka Evrope. Real je popustio i prodao ga za sto miliona. Florentino je popustio u njegovoj želji da ode jer više nije žele da trpi pritisak. Međutim, videli smo upravo da RONALDO NEMA CENU. BILA JE TO ISTORIJSKA GREŠKA”, napisao je Sančez.

Kurir sport

Back to top button