Isplivale nepoznate činjenice: Tajni račun Šabana Šaulića, od porodice i Goce sakrio tri miliona eura

Mediji već sedmicama špekuliraju o tome da li je Šaban Šaulić iza sebe ostavio ušteđevinu na tajnim računima koje je navodno posjedovao, a numerolog i vizionar Vlado Kečina za VIP otkriva da je kralju narodne muzike bilo suđeno da zaradi mnogo novca koji će trošiti drugi.

U razgovoru za VIP, Kečina je otkrio da će Šabanova porodica uskoro dobiti gotovo tri miliona eura koje je pjevač uspio uštedjeti.

– Uskoro će se pojaviti tajni račun na kojem je Šaban imao između 2,5 i tri miliona eura, koje je maltene sakrio od sebe samog. Bio je jedan od onih pjevača koji su mnogo radili i zaradili, a njegova porodica je uglavnom ubirala plodove tog rada. Ogroman novac je potrošen, ali nije Šaban bio taj koji ga je trošio, niti je u tome uživao – kaže Kečina i objašnjava:

Šabanu materijalne stvari nikada nisu bile bitne.

– Njegov novac trošili su žena Goca i drugi članovi porodice, a ne Šaban, jer njemu materijalne stvari nikada nisu bile bitne. Živio je skromno i njemu bi bila dovoljna jedna kućica na selu. Po prirodi je bio štedljiv i nije volio rasipati novac. Čak ga je i nerado pozajmljivao drugima – kaže numerolog i astrolog.

Zbog svega toga, kako kaže Kečina, Šaulić je ostavio veliku ušteđevinu, koju će njegova porodica uskoro podijeliti.

– Riječ je o novcu koji se nalazi na Šabanovom tajnom računu, koji će u narednih šest mjeseci podići njegova supruga Goca i podijeliti sa svojom djecom – tvrdi numerolog za VIP.

Kako je Kečina rekao, Šaban Šaulić počeo je štedjeti još u najranijoj mladosti.

– On je novac krio i od sebe samog. U ranoj mladosti je počeo da ga sklanja na stranu, a poslije 40. godine uspijevao je uštedjeti i veće sume. Nažalost, pet decenija je mukotrpno radio, dosta znoja prolio, mnogo i zaradio, a ništa od toga nije potrošio. U njegovom novcu uživali su i tek će uživati drugi. Generacije njegovih potomaka bitće zbrinute, čak će i njegovi unuci uživati u djedovim parama, ali tužno je to što Šaban Šaulić nije malo više uživao u plodovima svoga rad – kaže numerolog i astrolog Vlado Kečina za VIP.