ADNAN NEZIROV OBARA REKORDE! Nova hit pjesma pod nazivom ”Drži me da ne padnem ” već posle prvog slušanja osvojla srca publike

Finalista 11.sezone najpopularnijeg show takmičenja u regionu ”Zvezde Granda”, Adnan Nezirov, od svoje prve pojave oduševio sve gledaoce tog takmičenja. Ostvario je odlične rezultate, a sada nakon svoje prve pjeme izdao je i svoju drugu pjesmu pod nazivom ” Drži me da ne padnem” i na prvi pogled i slušanje pjesma je veoma dobro prihvaćena u publici.

Hit koji je objavio pobjednik najpopularnijeg show takmičenja u regionu iz dana u dan bilježi veliki porast, a svo vrijeme je prvi na listama gledanosti na Youtube-u u Srbiji, Bosni i Hercegovini i šire.

Kako izjavljuje za naš portal Adnan kaže da je prezadovoljan pjesmom i kako je prihvaćena kod publike. Pozivi stižu sa svih strana, a svakodnevno dobija pohvale za pjesmu i na društvenim mrežama. Trudi se, koliko mu vrijeme dozvoljava da se zahvali ljudima. Posla kaže ima na pretek i sada sa ovim HITOM ne sumnjamo da će potražnja za ovim momkom biti još veća.

Drugu pjesmu u karijeri popularnom “Adnanu Nezirovu” pripremili su Mensura Bajrakterević i Endži Mavrić, dok je tekst povjeren Teši Mrkonjiću. Adnan je svojim glasovnim mogućnostima još jednom pokazao zašto je bio jedan od najboljih kandidata u popularnom takmičenju Zvezde Granda.

Poslušajte pjesmu na linku ispod, koja će već posle prvog slušanja osvojiti vaša srca:

Mehmedović M. INFOVIJET

Back to top button