NAJPOPULARNIJA BRAĆA NA DOMAĆOJ MUZIČKOJ SCENI! ISPRIČALI SU KAKO SU IZGUBILI VID!

Svi znaju za vrhunske i popularne pevace Sasu I Dejana Matic. Njih dvojica su u svakom slučaju najpopularnija braća na domaćoj muzičkoj sceni. Oni krase scenu svojim prelepim glasom i dobrim obrazovanjem. Njih dvojica su rodjeni 26. aprila 1978. godine.

Kako saznajemo Dejan je nekad govorio o tome da se njih dvojica nikad nisu raspitivali oko toga čiji je bio propust u pitanju, ali je siguran da je to bio nečija greska, te da su zbog toga on I njegov brat slijepi. Moguće da je riječ o nekom doktoru ili o medicinskoj sestri, ali nikad nije ulazio dublje u to.

Vise puta su u prošlosti mediji pisali o tome da je Sasa imao mogucnost od doktora koji su mu obecavali vraćanja vida, ali da to nije uradio jer nije htio da iznevjeri Dejana. Popularni pevac Sasa Matic je rekao kako ja da vidim a da moj brat nikad ne vidi.To necu da uradim nego cemo obojica biti slijepi do kraja zivota kao sto smo i rodjeni zajedno.

Kasnije su oni shvatili da su to bile obične izmisljotine, te da iako jesu doktori predlagali neke eksperimente, da to nisu prije dozvoljavali njihovi roditelji, a kasnije ni njih dvojica. Sasa Matic je za medije rekao da su mu dvije najgore teme o kojima ne zeli pričati to sta je bilo sa njegovim vidom, te da li su on I njegov brat u losim odnosima. Smatra da su to detalji iz privatnog života koji ne bi trebali nikog da se tiču osim njega I njegove porodice.

Izvor: usn.co.ba

Back to top button