NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA ZAVILA OSIJEK, ČEPIN I JOSIPOVAC U CRNO U jednom danu umrlo četvero članova iste obitelji…

Nikola Vilic / CROPIX
Ilustracija

U samo jednom danu nezapamćena tragedija pogodila je obitelj s područja Osječko-baranjske županije. Nakon što je mrtav u rijeci Dravi pronađen 35-godišnji D.N. iz Josipovca koji je nestao 10. ožujka, preminula je, netom nakon što je doznala za tragediju, njegova sestrična, 38-godišnja D. F., koja je živjela u Retfali i bila u visokom stupnju trudnoće, u sedmome mjesecu, piše Glas Slavonije.

Liječnici uz sav trud nisu uspjeli spasiti nju niti život njezinih nerođenih blizanaca.

Osijek, Josipovac i Čepin su u šoku, a oni koji poznaju nekoga iz obitelji bili su potreseni takvim nesretnim spletom okolnosti.

Zbog čega je trudnici pozlilo tko nitko ne zna sa sigurnošću, no pretpostavlja se kako joj srce nije izdržalo nakon što je saznala tužnu vijest o bratiću.

– Moguća je koincidencija s ovim slučajem i nitko ne može sa sigurnošću reći da je ovo što se dogodilo uzročno-posljedično, no mogu potvrditi da su mlada žena koja je bila trudna i njezino dvoje nerođene djece preminuli u Kliničkom bolničkom centru Osijek – kazao je za Glas Slavonije dr. sc. Srđan Čalošević, pročelnik Objedinjenog hitnog bolničkog prijema Kliničkog bolničkog centra Osijek.

Da ova nezapamćena tragedija nije i jedina u ovoj obitelji, priča se i u Čepinu. Naime, D. F. navodno je šogorica mještanina Čepina koji se ugušio u šahtu u lipnju 2018. Podsjetimo, tada su se u šahtu otrovala tri radnika osječkog Vodovoda, odnosno čepinske tvrtke Urednost, navodi Glas Slavonije.

Jutarnji.hr

Back to top button