Razveo se nakon dva dana braka: Otkrio da mu je supruga muškarac

Muškarac u Indoneziji upoznao je na internetu svoju suprugu. Međutim, razveo se nakon samo dva dana braka, zbog toga što je otkrio da njegova “supruga” i nije baš ono što je mislio.

FOTO: jabuka.tv

facebook sharing button Sharetwitter sharing button Tweetpinterest sharing button Pinemail sharing button Emailsharethis sharing button Share
Upoznali su se preko Facebooka, a nakon nekoliko mjeseci dopisivanja, odlučili su i da se uživo upoznaju.

Muškarac (nazvan Muh zbog zaštite identiteta), rekao je kako mu, ni kada su se upoznali, ništa nije bilo sumnjivo, prenosi portal Oddity Central. Kako on tvrdi, “Mita je izgledala predivno”, a nekoliko nedjelja kasnije, odlučio je da je zaprosi.

Svoju porodicu obavijestio je o planovima za vjenčanje, pa je sa roditeljima otišao u Mitinu kuću kako bi predao miraz (oko 1.300 eura).

Vjenčali su se 2. juna. Mitino lice je bilo pokriveno, a nikom ništa nije izgledalo sumnjivo. Niko nije posumnjao na pol mlade, mada je mnogo ljudi prisustvovalo svadbi.

Prve bračne noći, Muh je želio da “ispuni bračne dužnosti”, što je Mita odbila. Kada ga je odbila i narednih nekoliko dana, Muh je počeo da sumnja da nešto ozbiljno nije u redu.

Poslije druge uzastopne noći bez “ispunjavanja bračnih dužnosti”, Muh je odlučio da malo istraži o čemu se radi i saznao – njegova supruga je, u stvari, muškarac. Međutim, kada je došao kući, Mita je već bila nestala.

Pun bijesa, otišao je pravo u policiju i optužio Mitu za prevaru, najavivši razvod. Policija je, zapravo, pronašla muškarca koji se pretvarao da je Mita. Njegovo ime je, zapravo, Adi, a još uvijek se ne zna kakva kazna ga čeka.

Pratite Cafe.ba

mgid.com, 289198, DIRECT, d4c29acad76ce94f