KAO U SIBIRU: SADIK I SANDŽAK TAPANI NAJAVLJUJU NOVI HIT

Smrzavanje, velike pahulje i vjetar koji šiba glavne aktere spota – nisu gluma već prava mećava, koju su svi stoički izdržali, snimajući spot nekoliko sati.

FOLK pjevač Sadik Hasanović & Sandžak Tapani snimili su prošle nedelje, na temperaturi od minus 10tak stepeni, spot za numeru “Samo budi moja”. Ekranizacija pjesme povjerena je Velsanu Zuloviću, koga su riječi pjesme inspirisale za zanimljivi scenario prema kojem su glavne uloge, pored samog pjevača i njegove kolege Haris i Aladin. Najveći dio video-klipa odvija se na planini Hajli koja se nalazi u sklopu Prokletija, na granici Crne Gore, te jedan dio u Bijelom Polju i Rožaju.

– Vremenski uslovi po kojima smo radili bili su katastrofalni, ali moram priznati da je baš u toj situaciji profesionalnost bila na visokom nivou – kaže nam Sadik. – Sve je teklo po planu, a najteži deo, naravno je veliki snijeg i niske temperature, no mi smo već navikli na nešto tako.

Muziku,mix i master, text i video odradio je Velsan Zulović, profesionalno kao i svaki put. Prateći vokal je Sadik Hasanović, ali dok iščekujemo pjesmu, u videu ispod poslušajte teaser pjesme te ocijenite i pripremite se za nešto najbolje. U potpisu ekipa Sadik & Sandžak Tapani.

Autor: Mehmedović Muradif