DA LI ĆE I OVE GODINE POBJEDA U SREBRENIK? ODLUČUJETE VI: Glasajte za pobjednika “Zvezda Granda” (FOTO)

U polufinalnoj emisiji “Zvezda Granda” prošle noći predstavilo nam se 22 takmičara sa svojim fantastičnim nastupima, a žiri je imao težak zadatak da odluči koji kandidati će ući u veliko finale.

Kandidati koji su prošli direktno u veliko finale su: Mite Stoilkov, Valentina Kuzmanović, Muharem Hadrović, Marija Gruevska, Belma Huseinefendić, Selim Selimović, Aleksandar i Dimitrije Kazić, Krstinja Todorović i Martin Ajdarević.

Tokom, uvijek neizvjesnog baraža, Saša Popović je promjenio pravila igre i odlučio da će se u finalu naći dva kandidata više.

Iz baraža su svoje mjesto obezbjedili i: Isak Šabanović, Sadik Hasanović, Zorja Pajić, Ivana Bogićević, Mahir Mulalić, Nemanja Petrović i Bojan Pavlović.

Podsjećamo, spektakularno finalno veče “Zvezda Granda” održaće se u subotu 26.juna.

Ove godine u finalu će se naći četri osobe iz Bosne i Hercegovine, a po dosadašnjim izdanjima Sadik i Mahir su veoma ozbiljna imena kao potencijalni pobjednici. Naravno grad Srebrenik je do sada davao odlične kandidate, dva puta je pobjeda išla u Srebrenik, a imena poput Mirze, Semira, Armina i ostali su dokaz stare poslovice ”kroz Bosnu ne pjevaj”.

Naš portal svu podršku daje Sadiku Hasanoviću, njegov spektakl očekujte u subotu, u paru sa Tapanima iz Sandžaka napraviće ludnicu na Grandovoj sceni. Podsjećamo maksimalni broj poruka s jednog mobitela je 20 poruka s jednog aparata. Brojeve telefona iz država imate ispod, a Sadik je broj 7. Samo našim porukama pobjedu možemo donijeti u BiH.

Back to top button