SVE JE SPREMNO ZA NOVI SPEKTAKL U ŠVICARSKOJ! FC BOSNA NEUCHATEL SLAVI 20.GODINA POSTOJANJA, GOSTI VEČERI ASIM BAJRIĆ I RASPJEVANE MERAKLIJE

Sprema se još jedan muzički spektakl u organizaciji fudbalskog kluba Fc Bosna Neuchatel, uđimo u novo proljeće s još jednim predivnim druženjem, nakon popuštanja kovid mjera, nakon nekoliko godina kanton Neucatel ponovo postaje sjedište velikih muzičkih zvijezda, a muzička imena koja će vas uveseljavati vam obećavaju noć za pamćenje.

Asim Bajrić i Raspjevane Meraklije su već bili gosti u ovom mjestu i svjedoci smo predivne atmosfere, Asim je jedan od najtraženiji estradnih umjetnika, a Raspjevane Meraklije su neko zbog čijeg se pristuva traži karta više. Ne sumnjamo u organizatore ni ovaj put i ovom prilikom želimo da se zahvalimo organizatorima koji nam omogućavaju ovakva sijela i druženja.

Dakle, 07.maja u subotu u sali u mjestu Rochefort (NE) spektakl o kojem će se dugo govoriti. Nemoj te propustiti ovo druženje jer ovo je prava prilika nakon pandemije da se narod vrati u normalu, zato dođite da se družimo i zabavimo uz odličan muzički repertoar.

Spektakl zagarantovan uz razna jela sa naravno tradicionalnim Bosanskim ćevapima, dobro uigran tim FC BOSNE NEUCHATEL vam garantuje lijepu atmosferu i ugodan provod.

Adresa: Salle Rochefor
Place du College 4, 2019 ROCHEFORT

Autor: MEHMEDOVIĆ MURADIF

Back to top button