U VELIKOM STILU: Emir Đulović ponovno očarao muzičku scenu, nova pjesma ruši sve rekorde (VIDEO)

Mladi, a izrazito uspješni pjevač Emir Đulović se istakao svojim vokalnim sposobnostima u svijetu estrade, kao i nesvakidašnjom harizmom i prisnim odnosom sa svojom publikom, koja je sve to na prvu prepoznala. Njegova najnovija pjesma “Živi moje milo” je još jedan dokaz tome.Emir Đulović je bez sumnje jedan od najboljih vokala na ovim prostorima, ova nova pjesma sigurno će ući u vaša srca, jer na Emirovu emociju u glasu rijetko ko može da ostane ravnodušan.

Kako izjavljuje za naš portal Emir kaže da je prezadovoljan pjesmom i kako je prihvaćena kod publike. Pozivi stižu sa svih strana, a svakodnevno dobija pohvale za pjesmu i na društvenim mrežama. Trudi se, koliko mu vrijeme dozvoljava da se zahvali ljudima. Nakon ove HIT pjesme, potražnja za ovom megazvijezdom će biti još veća.

Kako izgleda euforija oko Emira, govori i podatak da je u zadnje dvije godine bio najtraženiji pjevač u regiji.

Ovu hit pjesmu popularnom Emiru uradio je trenutno jedan od najtraženijih kompozitora Saša Lazić, dok je aranžman uradio Marko Gluhaković. Emir je svojim glasovnim mogućnostima još jednom pokazao zašto je ubjedljivo najveća zvijezda u regiji.

Poslušajte novu hit pjesmu, koja će već posle prvog slušanja osvojiti vaša srca:

Autor teksta: Mehmedović M.

Back to top button