TUGA ZBOG SMRTI OCA DVOJE DJECE: ‘VALJDA MU JE BILO SUĐENO TAKO’

Mario Banožić automobilom je zaobilazio teretno vozilo te udario u kombi koji se kretao iz suprotnog smjera, u kojem je bio Goran Šarić (40).

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila oko 6.15 sati kod Privlake, poginuo je Goran Šarić (40). Nesreća se dogodila kada je ministar Mario Banožić, koji je kasnije razriješen dužnosti, pretjecao teretno vozilo pa udario u Šarićev kombi koji se kretao u suprotnom smjeru. Porodica i prijatelji preminulog 40-godišnjaka potreseni su, a o njemu svi imaju samo riječi hvale.

“Znam ga već dugo godina i vrlo često smo se družili jer su nas povezivali zajednički prijatelji, a kako je on uvijek volio velika druženja i ekipu, često smo se nalazili na kućnim druženjima”, ispričao je za 24sata Šarićev prijatelj.

Šarić je iz Privlake, gdje mu živi majka, a s porodicom je živio u Vinkovcima. Iza njega su ostale supruga i dvije kćeri osnovnoškolskog uzrasta.

“Ne znam što bih vam rekla, svi smo u šoku, ne možemo doći sebi. Valjda se to moralo dogoditi, valjda mu je bilo suđeno tako”, ispričala je kroz suze članica Šarićeve porodici.

Back to top button