Dječak iz Podrinja od Vlasenice zlatnog glasa: Harun Čamdžić ima novu pjesmu (VIDEO)

Da materijalno nije osnovno mjerilo stvari, da omladina ima i druge alternative te u cilju da se napravi protuteža današnjim pjemama koje promovišu neke druge vrijednosti nastala je pjesma Follow me mladog Živiničanina Haruna Čamdžića. Tekst i muziku za pjesmu koja je, sudeći po pregledima i komentarima na YouTube, pobrala simpatije pisao je Hrunov otac i velika podrška Izudin Čamdžić.

” Ideja za aranžman da ide u reage fazonu bila je Harunova pa smo ga zajedno kreirali, naravno uz pomoć Miralema Slipića koji je radio mix i mastering u studiju Megaton” kazao je za portal NEON Televizije Izudin Čamdžić.

Čamdžić je na svom Facebook profilu napisao da nije idealno vrijeme za promociju pjesme ali tješi se činjenicom da ova pjesma, kao i ostale prije nje koje su objavljivali, ima lijepu i poučnu poruku.

“Trend nameće visoke standarde, brendiranu odjeću, luxuzne autobmobile , skupa alkoholna pića, nerijetko narkotike i slično. Tako da mlad čovjek iz tog srednjeg društva doživljava traumu i frustracije jer ne može pratiti trendove i nerijetko poseže i za kršenje takona da bi to postigao” dodaje.

Sudeći po kadrovima spota svi prisutni su uživali a posebnu važnost tome daje činjenica da su na spotu radili porodica i prijatelji. Time je poslata još jedna jako važna poruka društvu u kojem živimo. Čamdžići su se zahvalili svima koji su pomogli da bi pomenuti projekat doveli do kraja.

Harunovu zanimljivu pjesmu uz koju ćete se sigurno opustiti možete poslušati i pogledati na njegovom YouTube kanalu.

NEON tv

Back to top button