Drama u bolnici! Sanela dozivala oca na sav glas: Htela dušu da ispusti kada je ovo dotuklo

Ćerka tragično stradalog pevača Šabana Šaulića, Sanela, koja se prvog dana sa bratom Mihajlom i suprugom Zoranom Batom Mirkovićem zaputila u Nemačku kako bi peruzeli očevo telo, doživela je emotivni lom.

Ona se dugo držala, ali u trenutku kada su joj u bolnici dali pevačeve stvari, kako otkria izvor blizak porodici Šaulić, nije više mogla da izdrži i na sav glas je dozivala oca.

Iako se najstarija ćerka kralja narodne muzike svih ovih dana držala hrabro i bodrila porodicu, ipak je doživela je emotivni kolaps kada su joj u bolnici dali Šabanove stvari koje je imao sa sobom u trenutku nesreće. Sanela je jecala i na sav glas dozivala oca, a dugo nisu mogli da je smire suprug Zoran Bata Mirković i brat Mihajlo – otkriva izvor za Alo.

Cela Šabanova porodica je duboko potresena zbog njegovog tragičnog odlaska,a odlučili su da sin Mihajlo i ćerka Sanela preuzmu na sebe najteži zadatak.

Iako se najstarija naslednica do odlaska u Nemačku držala hrabro, ipak se potpuno slomila kada su joj u bolnici u kojoj joj je otac preminuo uručili njegove stvari, priča izvor blizak porodici Šaulić.

Podsećamo, Sanela, njen suprug Bara Mirković i brat Mihajlo, ostaće u Nemačkoj do četvrtka, kada se očekuje da bude završena obdukcija.

https://www.instagram.com/p/Bj9xcyUHVSv/?utm_source=ig_embed

Izvor: Srbijadanas / Foto: Printscreen

Back to top button