ZBOG SINA U BOLNICI OTAC POSTAVIO ŠATOR ISPRED DA SE ČUJU VOKI-TOKIJEM

Bivši borac, razočaran odlukom da se ne dozvoli posjeta roditeljima djeci u bolnici, postavio je šator ispred bolnice u Pakracu kako bi bio što bliže svom sinu.

Roberto Mateš od ponedjeljka kampuje ispred pakračke bolnice kako bi mogao biti u stalnom kontaktu voki-tokijem sa svojim sinom Šimunom (7 godina).

On se liječi u bolnici, a malom je, kaže, velika utjeha kad zna da je otac blizu. Podsjetimo uprava bolnica dozvoljava jednom roditelju dnevno 15 minutni posjet bolesnoj djeci.

Zahvalan sam medicinskom osoblju za brigu za dijete, ali želim biti blizu da on zna da je tata blizu i da se možemo čuti – rekao je u videu objavljenom na Facebooku.

Pogledajte video OVDJE.

Rekao je da su došla dvojica zaposlenika do njega i pitali o čemu se radi. Nakon što im je objasnio situaciju, pustili su ga i nije bilo problema, ističe otac razočaran time što je zabranjeno biti uz dijete u bolnici. Danas je nakratko vidio sina nakon što mu je dopušten kratki posjet, piše N1.

Najvažnije mu je da mu se sin oporavi, a dotad će mu biti na dohvat ruke.

ŠATOR ZA ŠIMUNA ❤Bivši branitelj kampira ispred bolnice da bi mogao biti u stalnom kontaktu voki tokijem sa svojim Šimunom (7 godina).Podsjetimo uprava bolnica dozvoljava jednom roditelju dnevno 15 minutni posjet bolesnoj djeci.Link na očev profil i objavu:https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10217616784680004&id=1490147925

Gepostet von Marin Ko am Dienstag, 4. August 2020

Hayat.ba

mgid.com, 289198, DIRECT, d4c29acad76ce94f