BALKANCI VRIŠTALI OD SMIJEHA NA VIDEO SAVE KOJI BARI FILIPINKU: NE ZNA ONA GDJE SU ŽIVINICE

Na popularnom videozapisu Bosanac Savo pokušava na engleskom jeziku razgovarati sa zgodnom Filipinkom.

“Hello. Speak English?”, pitao je Savo Filipinku na samom početku razgovora. “I don’t know how to speak English”, rekla mu je zgodna crnka.

Savo je zatim upitao sina Beku kako da pita djevojku odakle je.

@hercegovina84

#savo #beko #bekoprijem #savotiktok #filipini #foryoupage #foryou #fyp #fypシ #viral #tiktok #tiktoklive #balkantiktok #balkan #bosna #bosnia #bosnatiktok

♬ original sound – ANTE

“How are you, how are you”, čuje se kako govori nakon konzultacija, a Filipinka mu odgovara: “I’m fine, thank you, thank you.” Djevojka ga je onda pitala odakle je, a on joj uznosito odgovara: “Bosna, Bosna.” Ona mu je zatim odgovorila da je s Filipina, ali on to nije shvatio pa je nastavio ponavljati: “Bosna.”

Savo je zatim ponovno pozvao svoj “joker zovi” da mu prevodi razgovor s Filipinkom.

Nakon par trenutaka, pokušao je objasniti djevojci da dolazi iz Živinica. Ipak, nije izgledala kao da ga je razumjela. Ipak, kada je riječ o godinama – tu su se donekle sporazumjeli. Ona mu je rekla da ima 25 godina, a on da ima 33.

“Umirem”, “Samo u Bosni”, “Majko mila”, “Baš Filipinka zna gdje su Živinice”, “Ovo majka više ne rađa”, “Ne zna ona gdje je Bosna”, komentirali su korisnici TikToka.

Back to top button