RAT SE NASTAVLJA! Ceca: Prijaviću Karleušu za pretnje! Jelena: Marš na poligraf! (VIDEO)

Verbalni obračun Jelene Karleuše i Cece Ražnatović se ne stišava, a njih dve će se, kako stvari stoje, sresti ponovo na sudu

Karleusa Ceca

Višedecenijski rat između Jelene Karleuše i Cece Ražnatović nastavlja se i to, po svemu sudeći žešće nego ikada do sada. Poslednji okršaj izazvala je izjava Jelene Karleuše kako je Ceca navodno kriva za smrt Zorana Davidovića Ćande nakon čega se Ceca posle više godina oglasila najavivši tužbu i psihijatrijsko veštačenje Jelene Karleuše.

– Trpim najprizemnije klevete i laži. Ovog puta ću se isključivo obratiti nadležnim organima, jer sve ovo više nema ljudskog smisla. Primorana sam da zaštitim kako sebe, tako i svoju porodicu, jer su svi na udaru, a ne samo ja. Razmišljam o tome da tražim psihijatrijsko veštačenje, jer ne verujem da normalan čovek može izgovoriti takve stvari – izjavila je Ceca za “Blic” nakon čega joj je Karleuša žestoko uzvratila putem društvenih mreža.

Printskrin: Twitter/@karleusastar

Printskrin: Twitter/@karleusastar

Ceca se nakon posle kratke Jelenine poruke ponovo oglasila rekavši kako pomenutu poruku smatra pretnjom.

– Tačno je, prijaviću Karleušu za pretnje – rekla je folk zvezda za “Blic”.

Naša ekipa danas se Jelenom srela u popodnevnim časovima, pred snimanje emisije “Zvezde Granda” gde smo je pitali za komentar na poslednji okršaj sa Cecom.

– Moj jedini komentar neka bude na svako pitanje o Svetlani Ražnatović: “Marš na poligraf”!

 

S obzirom na to da i svima dobro poznato da Jelena neće prećutati Cecinu poslednju izjavu više je nego očekivano da će se ovaj rat nastaviti. Po svemu sudeći Ceca i Jelena srešće se na sudu, a da li će se tada sve završiti, ostaje da vidimo.

(Telegraf.rs)

 

Back to top button