Na tebe je ponosna cijela KRAJINA , ti si najbolji pjevač koji je ikada kročio u GRAND produkciju!

Adnan Nezirov, naš ljuti krajišnik iz Bihaća, večeras je rutinski savlado posljednju prepreku pred finale. Plasirao se direktno i ponovo oduševio cijeli region .

Ove godine Zvezde Granda imaju drugačiji sistem nego prethodni godina, i biraju se dva pobjednika, a da se pitamo mi obje pobjede zaslužuje Adnan Nezirov. Od prvog kruga pa sve do sada on ne zna poraz, iz kruga u krug je razvaljivao i svoje rivale ostavljao iza sebe. Večeras je imao itekako jakog prukandidata, ali i ovaj put je Adnan izašao kao pobjednik. Otišao je direktno u FINALE koje će se održati u srijedu 28.juna u Beogradu.

On se večeras predstavio sa pjesmom od Ace,Mileta i Saše M -Da me je ona volela i pjesmom od bh.folk zvijezde Halida Bešlića – Neću, neću dijamante, njegov duelista Mirza Delić pjesmom od Džeja- Idi iz mog grada i pjesmom Sinana Sakića – Rekla si mi da me voliš. Rezultat je bio 6-6 jer žiri je stvarno bio na mukama, ali morali su nekome da daju prednost a to je bez dvojbe bio Adnan Nezirov.

U srijedu je veliko FINALE, naš Adnan nastupa pod brojem 1. i sada ili nikada mi mu možemo pomoći, Bosno i Hercegovino,Krajino itd. U srijedu telefone u ruke i kucajte broj 1.

Naš portal INFOSVIJET želi Adnanu svu sreću kako u takmičenju tako i u životu i nadamo se da ćemo i u srijedu u ovo vrijeme da kucamo vijest o njegovoj pobjedi. ADNANE SRETNO 

Mehmedovic Muradif INFOSVIJET

Back to top button