ŠOK: EVO S KIM HARIS BERKOVIĆ VARA RADU!

Mjesecima se priča o ljubavnoj romansi Rade Manojlović i Harisa Berković. Priče da su zajedno još više su podgrijane kada su snimili jedan pa drugi duet.

Mada se svako malo javljaju neki njihovi prijatelji i tvrde da je sve samo marketinški trik, zanimljivo je da sada i Rada i Haris pričaju kako njihova veza traje već duže od dvije godine. A, prije godinu dana demantirali su vezu…

Njihove kolege imaju običaj reći kako je Rada više zagrijana za Harisa, nego on za nju. Čini sve kako bi mu udovoljila pa je na kraju pristala i da žive u istom stanu u Beogradu.

I dok je Rada očarana šarmantnim mladim Bosancem, on koristi svaku priliku kako bi dokazao da je veliki ženskaroš kakvim ga nazivaju.

„Express“ je došao u posjed fotografija sa nedavnog snimanja spota za njegovu novu pjesmu pod nazivom „Prokleta“. Sada je i „pricama na grani“ jasno zašto je Haris, kada ga je Rada pitala da ide s njim na snimanje tog spota, kazao da nije potrebno da se zamara jer će dugo snimati…

haris-spot1

Znao je Haris s kim će se tamo susresti i da će nakon završenog posla nastaviti druženje sa atraktivnom djevojkom koju ćete upoznati u njegovom novom videu. Riječ je o Sunčici Travici koja živi u okolini Beograda.

Mada je scenarij spota poprilično bio provokativan Berković se toliko „zapalio“ na snimanju da je u jednom momentu sve izmaklo kontroli. Reditelj ga je u jednom momentu zamolio da malo smiri strasti, ali i Sunčicu koja je činila sve da što bolje zavede zgodnog pjevača.

haris-spot4

Dopustio joj je gotovo sve u spotu pa i da ga liže po, kako on reče, njegovoj erogenoj zoni – iza ušiju… Na njegovu sreću desilo se to pred sami kraj snimanja pa čim su se kamere isključile haris je nestao sa Sunčicom.

Poprilično iznenađen je bio kada smo mu rekli kakve posjedujemo fotografije.

-Pa, nećete to valda sve objaviti? – upitao je Haris.

Odgovor kakav je dobio od nas nimalo mu se nije dopao te je samo kratko prokomentirao:

haris-spot5

-Pa sad je li varam Radu s njom ili nekom drugom?! Zar očekujete da ću vam dogovoriti?! Sunčica je jako zanimljiva, lijapa i vrlo seksi… To mogu reći za nju. A šta se dešava između Rade i mene nije za ovu priliku i javnu priču.

Kako god, sigurno je da se Rada neće obradovati kada vidi fotografije, a posebno ne kada spot bude gotov…

haris-spot1

Back to top button