POGLEDAJTE KAKO RUSKI PLAĆENIK I ZLOČINAC BORIS PIČUGIN IZ RUČNOG BACAČA RAKETA GAĐA ZGRADE NA DOBRINJI U SARAJEVU

Na svom facebook profilu naš Aziz Tafro je objavio video ruskog zločinca kako, kao pripadnik tzv. VRS, granatira zgrade na Dobrinji.

Boris Pučugin je bio ruski plaćenik u ratu u BiH. Obavljao je dužnost komandanta odreda ruskih plaćenika a nakon toga je bio na Sarajevskom ratištu. Nakon rata je radio kao deminer u Bosni Hercegovini na projektima humanitarnog deminiranja koje su finansirale UN. Zbog zločina sa elementima genocida koje je počinio, Boris Pičugin je odlikovan Srebrenom medaljom za hrabrost Republike Srpske i to lično od strane osuđenika za genocid Radovana Karadžića.

Boris sada redovno prima novčanu apenažu koju mu isplažuje sadašnja vlast Republike Srpske Boris Pičugin je bio čest gost Radovanu Karadžiću na Palama, Obaj ugledni oficir tzv. RS sa visokim odlikovanjem i našim državljanstvom sada putuje svjetom sa pasošem BiH sredstvima iz budžeta BiH – RS a naše branitelje RVI stalno zvou na revizije. Aziz Tafro je kao major i RVI do sada bio 12 puta na reviziji RVI. Tek nakog izdavanja  knjige Aziza Tafre “Ruski i Grčki plaćenici u ratu u BiH”, Pičugin je napustio BiH i otišao u Rusku Federaciju.

Boris Pičugin je samo jedan u nizu ruskih dobrovoljaca koji su učestvovali u agresiji na Bosnu i Hercegovinu i oni koji se postavljaju kao zaštitnici naše Armije i naše Domovine, konačno moraju biti glasniji o zločinima i zločincima – stranim dobrovoljcima. Naša Armija se satanazira zbog onih koji su pritekli u pomoć, ali njihov broj je dosta manji od stranih zločinaca koji su godinama maltretirali i ubijali stanovnike Bosne i Hercegovine.

armijarbih.net

Back to top button