TRAGEDIJA U ŠVAJCARSKOJ – Srbijanac Mašo zaklao ženu Refadiju pred djecom

Mašo T. (50) iz Srbije izbo je nožem po telu i vratu svoju suprugu Refadiju T. (45) u stanu u švajcarskom gradu Vesterkingenu, naočigled ćerke i dva sina.
Porodična tragedija dogodila se u utorak u uveče u Vesterkingenu, na teriroriji Ciriškog okruga. Kako saznaje Alo!, Srbijanac je svoju suprugu tukao i ubadao ju je nožem dok nije izdahnula.

Muškarac srpskog porekla, star 50 godina, ubio je oštrim predmetom svoju suprugu u stanu pred njihovih troje dece. Policija je zatekla leš i odmah uhapsila nasilnika, a tom prilikom on nije pružao otpor – navodi švajcarski „20minutes”.

Kako se ističe, policija je reagovala oko 19.30, kada je primila poziv da se iz stana čuje svađa.

 

– Zločin se dogodio pred njihovom ćerkom od 13 godina i dva sina od 12 i 16 godina, a jedna ćerka nije bila tu – navode mediji.

Žena je preminula na licu mesta, pa je ekipa Hitne pomoći mogla samo da konstatuje smrt.

– Muškarac koji je počinio zločin nije odranije poznat, a deci, koja su u adolesecentskoj dobi, biće pružena psihološka pomoć – navodi se kantonalnoj policiji.

Prema rečima komšija, Mašo T. boluje od epilepsije i navodno je imao nekoliko operacija. Oni za švajcarske medije navode da je porodica bila ljubazna i da nikada ne bi rekli da tako nešto može da se dogodi.

Supruga je uvek bila veoma ljubazna i prijateljski raspoložena, a otac je takođe bio dobar – rekla je jedna od susetki koja se druži sa njihovim sinom. Neke od komšija tvrdile su da su „čule da je Mašo bio agresivan prema supruzi i da su ga poslednjih dana viđale nervoznog”. U švajcarskim medijima se spekuliše da bi upravi bolest mogla biti uzrok napada na suprugu, ali to nije potvrđeno.

(Alo)