Real sprema transfer bombu: Ronaldo i 100 miliona eura za Neymara!?

Zimski prijelazni rok polako se zahuktava, a pojedini španski mediji špekulišu o nečemu što bi bio zaista spektakularan transfer.

Neymar je nekada nastupao za Barcu, a sada bi mogao zadužiti dres Kraljeva Neymar je nekada nastupao za Barcu, a sada bi mogao zadužiti dres Kraljeva
Real Madrid zagrizao je za Neymara, a u cijelu priču spreman je uključiti i Cristiana Ronalda, najboljeg fudbalera svijeta i prvu zvijezdu kluba!

Španski Diario Gol piše da Florentino Perez već ima spremnu ponudu za PSG, a ona glasi – Cristiano Ronaldo i 100 miliona eura za Neymara!?

Predsjednik Reala ne krije da se divi brazilskom napadaču i bivšem prvotimcu Barce, te da ima želju za njegovim dolaskom na Santiago Bernabeu. Real odavno ima plan stvoriti jedan od najboljih tandema u historiji fudbala, ali će od toga odustati, jer nemaju mogućnost da Neymar i Ronaldo zaigraju u istom dresu.

Perez ima plan da “osvježi ekipu”, ali pitanje je da li bi Portugalac pristao na odlazak iz Reala. Svakako, zanimljiva priča, a pitanje je hoće li biti nešto od nje.Faktor

Back to top button