DOŠLA DA SE UPIŠE NA FAKULTET OVAKO OBUČENA, SRBIJA BRUJI O OVOJ SLICI: Gore top, a kad su vidjeli ŠTA JE OBUKLA DOLE ODMAH SU ZVALI PROFESORE (FOTO)

Fakulteti u Srbiji imaju nove kodekse odijevanja za zaposlene i studente, a srpski Telegraf piše da postoji i pravilnik koji studente podsjeća da kažu “Dobar dan, Hvala, Molim, Izvinite i Izvolite”.

Razlog novog kodeksa odijevanja je sve češće prigovaranje profesora studenticama da se, prema njihovom mišljenju, često neprimjereno i razgolićeno odijevaju za nastavu. Osim toga, profesori su se žalili i na mišićave mladiće koji su dolazili tetovirani u majicama bez rukava ili u šorcevima u kojima je više toga bilo otkriveno nego skriveno.

Zbog toga su, piše srpski Telegraf, gotovo svi fakulteti u Srbiji propisali svoje kodekse odijevanja koji studentima zabranjuju nošenje neprimjerene odjeće.

Pravni fakultet u Beogradu, koji je poznat po provokativnijem oblačenju studenata i po brojnim anegdotama o se*sualnim aferama profesora i studentica, postavio je sažeta ali vrlo jasna pravila.​ Naime, i studentima i profesorima zabranjuje se svako oblačenje koje može poticati na se*sualno uznemiravanje.

Telegraf podsjeća da je nedavno na Pravnom fakultetu u Beogradu izbio skandal kada je jedna studentica na nastavu došla obučena u “dvije krpice” – jednu koja je pokrivala dio oko kuka, a jedna dio oko grudi.

A tu je i ovaj primjer.

Nije jasno gdje je nastala ova fotografija, ali se spekuliše da je studentkinja pokušala da upiše Medicinski fakultet u Novom Sadu.

Evo kakva je došla da upiše fakultet:

Ovako je jedna potencijalna brucoškinja došla da se prijavi za prijemni na faksu.

Gepostet von Dnevna doza loseg am Mittwoch, 29. Juni 2016

Dnevnadoza loseg