Džejla Ramović: Još uvijek sam pod utiscima finalne noći, sve mi je nestvarno

Presretna sam i prezadovoljna i jedva čekam doći kući. U ovo takmičenje ušla sam bez prevelikih nadanja, ustvari, kad vratim film, ja se ničemu nisam nadala. Želja mi je bila samo da učestvujem, kaže Džejla

U preksinoć održanoj finalnoj noći muzičkog showa “Zvezde Granda” pobijedila je Džejla Ramović, 17-godišnja djevojka iz Goražda, koja je sjajnom interpretacijom pjesme Zorice Kondže, “Ima jedan svijet”, oduševila mnoge.Danas nam se iz Beograda Džejla javila na telefon i otkrila kako je još uvijek pod utiscima finalne noći te da joj sve i dalje izgleda nestvarno.Presretna sam i prezadovoljna i jedva čekam doći kući. U ovo takmičenje ušla sam bez prevelikih nadanja, ustvari, kad vratim film, ja se ničemu nisam nadala. Želja mi je bila samo da učestvujem – kaže Džejla.

Nakon jučerašnjeg gostovanja u emisijama srbijanskih televizija, Džejla kaže kako se polako priprema za sutrašnji povratak u rodno Goražde koje joj, kako smo ranije pisali, za doček priprema pravi spektakl.Malo znam o onome što mi se priprema u Goraždu, ali jedva čekam da sutra krenem u svoj grad. Sa mnom dolazi i moja mentorica Marija Šerifović. Međutim, zbog obaveza, koje imam prema organizatorima showa, ponovo ću se vratiti u Beograd –dodala je Džejla.Kao pobjednica Džejla je, između ostalog, dobila automobil Škoda Rapid, ali će ga, kaže, pokloniti svom ocu Sinanu.Nemam položen vozački ispit, jer još uvijek nemam pravo na to. Zato sam automobil poklonila svom ocu, ali i zbog toga što je on uložio mnogo truda i odricanja zbog mene – kazala je Ramović.

Izvor:
Faktor

mgid.com, 289198, DIRECT, d4c29acad76ce94f