PROZIVALI SU JE DA MU JE LJUBAVNICA: Zvijezda “Granda” ne može da prežali Šabanovu smr

Zvijezda “Granda” Tea Tairović se prozivali da mu je ljubavnica, sada se oglasila i priznaje da joj je legendarni Šaban Šaulić promijenio život.

Oni su 2017. godine snimili duetsku pjesmu ”Otkad tebe znam” koja je u javnosti izazvala komentare, kako je Tea nova Šabanova ljubavnica, kako je zamijenila Cucu i slično.

https://www.instagram.com/p/B_XuJFLDDDN/?utm_source=ig_embed

Pjesma je postala veliki hit, a oboje su demantovali da među njima ima nečega više od saradnje i prijateljstva. Tea priznaje da je Šabanu zahvalna na svemu jer joj je on bio talija na početku karijere:

– Pjesma sa Šabanom Šaulićem mi je promijenila život. Ja sam jedna od rijetkih pjevačica koja je uspjela sa snimi duet sa njim. Tu pjesmu svi na mojim nastupima pjevaju horski. Ima da ostane za sva vremena, pjevači sanjaju o takvoj pjesmi u karijeri, ja je imam. Užasavala sam se od priča da sam imala nešto sa njim, ne znam koji mozak je mogao takvu priču da iskonstruiše. Jedino što sam imala bilo je veliko poštovanje i pjesma koja je ostala da bude moja lična karta – rekla je za Alo atraktivna Tea.

Expresstabloid.ba

Back to top button