Ovo je ubica koji je upao u kuću u Teočaku i nožem brutalno izbo dvoje staraca (FOTO)

Foto: Facebook

Stravičan zločin koji se dogodio u srijedu potresao je stanovnike Teočaka. U pljačkaškom pohodu ubijena je jedna starija osoba, a još jedna teže povrijeđena.

Kako se doznaje, osumnjičeni za ubistvo je 22-godišnji Haris Haračić, komšija bračnog para kojeg je napao.

On je provalio u porodičnu kuću gdje je, nezvanično, zadao više od 15 ubodnih rana starici H.Dž. (73), a teško povrijedio njenog supruga M.Dž. (78).

Policiji je dojavljena provala u porodičnoj kući, a kada su došli na mjesto zločina zatekli su stravičan prizor. Mladić je provalio u kuću tako što je razbio staklo na vratima, a pri izlazu se i sam povrijedio, te ostavio trag krvi koje je policija pratila te ga i pronašla. U kući je zadao više ubodnih rana oštrim predmetom H.Dž., nezvanično, više od 15 ubodnih rana, a starca je teško povrijedio udarcima u predjelu glave…

Ovu informaciju je potvrdila i kćerka žrtava Nermina Džuzdanović koja je fotografiju osumnjičenog objavila na svom Facebook profilu, uz tekst: “Ovo je ubica moje majke. Da nikada nema mira i u ovom i budućem životu. Da cijeli svijet vidi…”

Nakon napada, supružnici su u teškom stanju prevezeni u UKC Tuzla, gdje su im konstatovane teške tjelesne povrede, muž je na intenzivnom liječenju, dok je supruga izgubila bitku za život.

SvjetloDunjaluka

Back to top button