“ŽIVOT MI SE PRETVORIO U PAKAO” Oglasio se SADIK HASANOVIĆ

Nakom medijske hajke koja se digla oko finaliste “Zvezda Granda” Sadika Hasanovića, kao i zvaničnog saopštenja Grand produkcije povodom nacionalističkih pesama, konačno se oglasio i mladi pevač.

U zvaničnom saopštenju koje je izdao na društvenim mrežama poručio je kako proživanjava torturu, a zatim i objasnio sporan snimak.

– Umesto najlepših dana koje bi trebalo da provodim zbog sjajnog rezultata u Zvezdama Granda, meni se život pretvorio u pakao.

Dragi ljudi, imam 20. godina, nisam sposoban da mrzim. Ja sam Bosanac i ponosim se time. Ali biti Bosanac znaci i voljeti i poštovati druge ljude, nacije i vjere. I ja sam izrastao bas u takvog čovjeka. Pa baš u takmičenju sam se družio sa svima, obožavam sve moje kolege i drugare iz takmičenja, moju Mariju..

Kada sam zapevao spornu pesmu zbog koje trpim torturu, imao samo 13,14 godina, nisam razmišljao o tome da ona nosi poruku mržnje prema nekome. Bio sam klinac. Volim svoju zemlju, ali neizmerno poštujem Srbiju. Pa u Beogradu sam proveo najlepše trenutke. Moj cilj i posao jeste da ljude činim sretnim, nikako suprotno. I zato izvinjavam se svakom čoveku u čitavom regionu ukoliko sam ikog povredio, uvredio ili učinio da se oseća loše.

Želim poručiti svima. Želim biti neko ko spaja ljude, širi ljubav, stvara mir, a ne suprotno od toga. Jer sam izuzetno miroljubiva osoba. Ponavljam, želim dobro i mir svima – poručio je Sadik.
Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević / Autor: S. Čumić

Back to top button