SVE JE SPREMNO ZA NOVI SPEKTAKL U YVERDONU! Jana i Maid najavljuju noć za pamćenje, nakon 2.godine spektakl se vraća u Yverdon

Sprema se još jedan muzički spektakl u organizaciji fudbalskog kluba Fc Bosna Yverdon, uđimo u novo proljeće s još jednim predivnim druženjem, nakon popuštanja kovid mjera, nakon 2.godine Yverdon ponovo postaje sjedište velikih muzičkih zvijezda, a muzička imena koja će vas uveseljavati vam obećavaju noć za pamćenje.

Jana i Maid Halilović su već bili gosti u ovom mjestu i svjedoci smo predivne atmosfere, Jana je jedna od najtraženiji pjevačica, a Maid je nekoliko puta gostovao u Yverdonu. Ne sumnjamo u organizatore ni ovaj put i ovom prilikom želimo da se zahvalimo organizatorima koji nam omogućavaju ovakva sijela i druženja.

Dakle, 05.marta u gradskoj sali La Marive spektakl o kojem će se dugo govoriti. Nemoj te propustiti ovo druženje jer ovo je prava prilika nakon pandemije da se narod vrati u normalu, zato dođite da se družimo i zabavimo uz odličan muzički repertoar.

Spektakl zagarantovan uz alkoholna i bezalkoholna pića, razna jela sa naravno tradicionalnim Bosanskim ćevapima, dobro uigran tim FC BOSNE YVERDON vam garantuje lijepu atmosferu i ugodan provod.

Adresa: Gradska dvorana “La Marive”
Quai de Nogent 1 – 1400 Yverdon-les-Bains

Autor: Muradif M.

Back to top button