JOŠ MALO I GOTOVO: RASPJEVANE MERAKLIJE POKLANJAJU NOVI ALBUM SVOJOJ PUBLICI, 19-TI PO REDU! (VIDEO)

Već dugi niz godina, najpopularnija izvorna grupa u BiH i regionu nastupa sa velikim uspjehom,nakon teškog perioda s pandemijom, sada nakon što je sve iza nas, popularne Meraklije pripremaju album sa kojim će da ruše sve dosadašnje rekorde. Album izlazi za nekoliko dana, a spotovi su rađeni na istoku Bosne tj.u našem lijepo Podrinju.

Ekipa koja broji tri člana Elko, Vele i Fahro pripremili su novi album 19-ti po redu, koji će za nekoliko dana biti objavljen na zvaničnom Youtube Kanalu, kao i prethodni godina s nestrpljenjem smo čekali novi materijal pa tako i sad. Tekstove potpisuje legendarni Šemso Zukić, ali ako pogledamo u nazad nekoliko godina možemo samo očekivati pjesme koje će se dugi niz godina slušati i pjevati. Video spotove je odradio Beriz Ajanović, ali da nebih nekog zaboravili sačekaćemo još par dana kako bih saznali sve informacije, autor kaže neka to bude mala tajna i iznenađenje za publiku, jer sada ide nešto sasvim novo.

Tokom Ramazana nisu nastupali, ali slobodno vrijeme su proveli u studiu u kojem završavaju i one najsitnije detalje, bilo kako bilo, poručujemo svim slušaocima i vjernim pratiocima grupe RASPJEVANE MERAKLIJE da budu strpljivi jer uskoro stiže novi album, 19-ti po redu.

Ekipa portala INFOSVIJET im želi puno sreće i uspjeha u nastavku karijere.

Autor: Muradif Mehmedović

Back to top button