Otac bacio kćerkicu niz stepenice jer se posvađala s bratom

Artem je kasnije tvrdio da je djevojčica pala nakon što je izvukla svoju ruku iz njegove
Otac (46), poznat samo kao Artem, uhapšen je i ispitan nakon što su šokirani ljudi objavili uznemirujuće snimke na drušvenim mrežama.
Nadzorne kamere su zabilježile čitav incident koji se dogodio u pokrajini Rivne u Ukrajini kada je otac bacio svoju kćerkicu niz stepenice samo zbog toga što se posvađala s bratom oko toga ko će gurati kolica u marketu, prenio je “Mirror”.
Otac četvoro djece, je svoju kćerku Anželiku izvukao iz radnje. Potom ju je gurnuo niz stepenice.
Djevojčica je svom silinom udarila o beton. Šokirana ovim postupkom, ona je samo bespomoćno posmatala svog oca.
On se sa druge strane samo nonšalantno vratio u prodavnicu.
Anželika je u ovom incidentu zadobila modrice, ali je nakon pada ustala i vratila se u radnju.
Artem je kasnije tvrdio da je djevojčica pala nakon što je izvukla svoju ruku iz njegove, prenosi “Daily Mail”.
“Samo sam htio da je odvedem u stranu, ali kada samo izašli napolje, ona je izvukla svoju ruku iz moje i pala je”, rekao je otac.
Portparolka policije Zoriana Melnik je rekla da je video privukao pažnju policije nakon što se pojavio na društvenim mrežama.
“Zahvaljujući lokalnom stanovništvu, ovaj muškarac je brzo identifikovan. Policija je posjetila njegovu porodicu, a žena je bila ta koja je prepoznala njega i kćerku na snimku”, kaže ona.
Majka uhapšenog muškarca kaže da je njen sin dobar čovjek, ali da je bio pod ogromnim pritiskom zbog četvoro djece. Dodala je da mu je žena u to vrijeme bila u bolnici.
Artem je optužen za roditeljsko zanemarivanje i mogao bi da se suoči sa godinu dana teškog rada ako bude proglašen krivim.

Fokus.ba

Back to top button