Kćerke sveštenika i imama svakog dana zajedno idu u školu u Prijedoru

Fotografija je izazvala lavinu pozitivnih komentara, a svi su se složili da bi svijet bio bolje mjesto kada bi se svi mi ugledali na djecu

Koliko puta ste čuli da su dječija srca najčistija i da ona ne znaju za mržnju, podjele i razlike? Upravo o tome govori i fotografija dvije djevojčice na društvenim mrežama, a koja je snimljena u Prijedoru, prenosi Oslobođenje.

Djevojčice su snimljene s leđa, kako šetaju sa ruksacima na leđima i kako se navodi u opisu, krenule su zajedno u školu. Iako na prvi pogled izgleda da ovdje nema ništa neobično, mnoge je oduševilo kada su saznali čije su one kćerke. Naime, njih dvije su djeca pravoslavnog sveštenika i imama.

– Jedna je kćerka pravoslavnog sveštenika, a druga prijedorskog imama. Svaki dan u dvanaest i petnaest nađu se na dogovorenom mestu kako bi išle u školu zajedno. Dječiji svijet ne pati – stoji u opisu fotografije.

Fotografija je izazvala lavinu pozitivnih komentara, a svi su se složili da bi svijet bio bolje mjesto kada bi se svi mi ugledali na djecu.

Jedna je kćerka pravoslavnog sveštenika, a druga Imama svaki dan u dvanaest i petnaestnađu se na dogovorenom mjestuKako bi išli u školu zajednodječiji svijet ne pati..

Gepostet von Omer Redzic am Dienstag, 10. September 2019