MAJKA SAHRANJENA PORED MALIŠANA: PREMINULA NA GROBU SINA KOJI SE SLUČAJNO OBJESIO O KVAKU

Pre dvije godine stradao je jedanaestogodišnji Vuk, slučajno se objesio o kvaku. U nedelju, na njegovom grobu, nađena je mrtva njegova majka Suzana, koja je sahranjena pored mališana.

Blic

Suzana je preminula u nedelju popodne na Novom groblju u Beogradu, oko 16 sati. Otišla je da obiđe sinovljevu vječnu kuću, a kako se ni dva sata kasnije nije vratila kući, porodica je pozvala groblje.

– Crkvenjak je otišao da provjeri da li je žena tamo, kada je došao do parcele na kojoj se nalazi spomenik njenom sinu, imao je šta da vidi. Suzana je ležala mrtva na njegovom grobu, a prehodno je upalila svijeću i ostavila cvijeće – rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Poznanici ove žene kažu da je ona mnogo patila zbog smrti sina, koji je tačno prije dvije godine izgubio život igrajući se u svom stanu.

Ona je maltene svakog dana odlazila na groblje. Znala je po nekoliko sati da presjedi na klupici preko puta spomenika i da gleda Vukovu sliku. Vidjelo se da Suzana neizmjerno pati i da joj se srce kida, ogromnu bol je nosila u duši. Pa nema veće nesreće od toga da majka sahrani svoje dijete. Eto, sudbina je htjela da umre baš kraj sina – priča poznanica sa suzama u očima.

Hayat.ba

Back to top button