Vatreno vjenčanje: Novopečeni bračni par se zapalio na svoj poseban dan, evo zašto

Gabe i Ambyr, poznati po svojim ulogama kao kaskaderi u filmovima poput “Yellowstone” i “Hereditary”, željeli su odavanjem počasti svojoj zajedničkoj karijeri dodatno označiti svoje vjenčanje

Bilo da mijenjaju tradicionalne elemente ceremonije ili dodaju posebne detalje, parovi često biraju nekonvencionalne pristupe kako bi stvorili epsko iskustvo. Jedan par, Gabe Jessop i Ambyr Bambyr, odlučio se za doista neobičan pristup svom vjenčanju.

Ovaj par, koji se upoznao dok su radili kao kaskaderi u filmskoj industriji, odlučio se doslovno “zapaliti” na svoj poseban dan. Snimci njihovog vjenčanja prikazuju trenutak kada su se zapalili dok su hodali niz prolaz, ostavljajući svoje goste u šoku.

Gabe i Ambyr, poznati po svojim ulogama kao kaskaderi u filmovima poput “Yellowstone” i “Hereditary”, željeli su odavanjem počasti svojoj zajedničkoj karijeri dodatno označiti svoje vjenčanje.
Bride and groom set fire to their costumes pic.twitter.com/8Gp5enFur1

— Crazy Clips (@crazyclipsonly) January 27, 2024

Videozapisi ovog hrabrog poteza brzo su postali viralni na društvenim mrežama, a mnogi korisnici izražavaju oduševljenje i čuđenje. Dok jedni komentiraju izgled kose mladenaca nakon takvog pothvata, drugi iskazuju podršku hrabrosti para.

Naravno, ovakav potez nije nešto što bi svaki par trebao pokušati, ali Gabe i Ambyr su definitivno stvorili vjenčanje koje će se dugo pamtiti. Ne moramo ni isticati da ovako nešto ne pokušavate ni u ludnici, jer su Gabe i Ambyr ipak profesionalci. Čestitke sretnom paru na njihovom jedinstvenom početku zajedničkog života.

Back to top button